За нас

SPEDEX V&V Ltd © е спедиторска компания специализирана в сухопътен и комбиниран транспорт на комплектни и частични товари, експресни пратки със спешна доставка, хладилни и термо товари, опасни товари ( стоки по ADR ). Нашите услуги са с най-високо качество, логистичният процес се координира и управлява от екип експерти с дългогодишен опит в транспорта и спедицията.

SPEDEX V&V Ltd © предлага логистично обслужване „от врата до врата“, включващо следните основни операции :

Точното и коректно изпълнение на поетите ангажименти и спазването на взаимните договорености с клиентите са основни приоритети в работата ни. Точност, коректност и професионализъм, това са качествата които отличават нашата компания на Европейския пазар на траспортно-логистични услуги.

Основните транспортни дестинации които фирмата поддържа са от Португалия, Испания, Франция, Великобритания, Ирландия, Белгия, Холандия, Германия, Швейцария, Италия, Австрия, Дания, Норвегия, Швеция, Финландия, Полша, Чехия, Словакия, Словения и Унгария до БЪЛГАРИЯ, РУМЪНИЯ, ГЪРЦИЯ и ТУРЦИЯ.

Предоставяме и транспортни услуги в рамките на страните от ЕС :

  • От Португалия до Франция, Италия, Австрия, Белгия, Холандия, Германия, Чехия, Словакия, Словения, Унгария, Полша и обратно.
  • От Испания до Франция, Италия, Австрия, Белгия, Холандия, Германия, Чехия, Словакия, Словения, Унгария, Полша и обратно.
  • От Франция до Италия, Австрия, Белгия, Холандия, Германия, Чехия, Словакия, Унгария, Полша и обратно.

Нашата политика е да посрещнем и удовлетворим изцяло нуждите на клиентите ни, да им предложим качествени транспортни решения с цел оптимизиране на техните разходи и възможно най-бърза доставка на товара им. Индивидуалният подход е нашето предимство.

Изпълнението на нови проекти и поддържането на вече установени транспортни схеми са нашите приоритети спомагащи за запазване на дългосрочни партньорства със стратегически компании, водещи доставчици и големи инвеститори на Българския и Европейския пазар.